Pidetään Lahti liikkeessä!

Pidetään Lahti liikkeessä!

Kuntavaaleissa on kyse arjen asiosta ja paikallisesta päätöksenteosta. Olen ollut Lahden kaupunginvaltuuston jäsen vuodesta 2013. Näiden vuosien aikana Lahti on kehittynyt paljon, mutta paljon on vielä töitä edessä. Halusin siksi asettua edelleen ehdolle tekemään työtä lahtelaisten parhaaksi myös seuraavalle nelivuotiskaudelle.

Omat juureni ovat vahvasti Lahdessa. Kasvoin etelä-Lahden Ali-Juhakkalassa, ja sen jälkeen olen asunut Lahden keskustassa, Hennalassa ja nyt Pyhättömällä Möysän alueella. Kouluni olen käynyt Lähteellä, Lotilassa, ja Salpauselällä (yläaste ja urheilulukio). Varusmiespalveluksen suoritin Urheilukoulussa Hennalassa 1994. Jääkiekkoa pelasin Lahdessa vuoteen 1995 saakka (SM-liiga ja I Div.). Tämän jälkeen olen opiskellut, asunut ja työskennellyt eri puolilla maailmaa (Hollanti, Englanti, Japani) ja Suomeakin. Lahteen muutimme perheen kanssa takaisin Kuusamosta vuonna 2010.

Kuntavaalien ennakkoäänestys on 26.5. – 8.6.2021 ja varsinainen vaalipäivä 13.6.

Liikkuva Lahti

Lahdessa on panostettava jatkossa entistä enemmän nuorten koulutukseen, hyvinvointiin ja harrastuksiin. Lahti on myös urheilukaupunki. Liikunta- ja urheilupaikkarakentamisessa pitää laittaa tärkeät hankkeet heti liikkeelle, kuten Kisapuisto. Samalla tulee luoda konkreettinen näkymä, miten Lahden Stadion on jatkossa ympärivuotinen liikunta-, urheilu- ja tapahtumakeskus.

Työllisyys ja elinvoima

Teen parhaani, että Lahti ja lahtelaiset yritykset pääsevät mukaan koronan jälkeiseen kasvuun. Näin luodaan uusia työpaikkoja, pohja kaupungin kestävälle taloudelle sekä kyky panostaa investointeihin, lapsiin ja nuoriin, koulutukseen ja palveluihin.

Hyvinvointia kaikenikäisille

Teen aktiivisesti töitä sen eteen, että Lahdessa on tasokkaat ja kaikkien saatavilla olevat sote- ja peruspalvelut. Kaikilla on oikeus myös ikääntyä arvokkaasti, ja ikäihmisten hoidon sekä hoivan tulee olla siksi ihmislähtöistä. Vanhusten kotipalveluihin ja omaishoitoon tarvitaan kiireesti lisää resursseja.

TUTUSTU VAALIKONEVASTAUKSIINI TÄÄLTÄ:

Ylen vaalikone
Sanoman vaalikone
Etelä-Suomen Sanomien vaalikone
Ilta-Sanomien vaalikone

Tags: